JPR Reizen

Vakantie Bolivia

Bolivia is één van de meest bijzondere landen van Zuid-Amerika. De vele invloeden van de Indiaanse cultuur zijn hier nog duidelijk zichtbaar in het dagelijks leven en het landschap lijkt dat van een andere planeet. Het Andes gebergte vormt de ruggengraat van deze samenleving, met zijn besneeuwde pieken en de woestijnlandschappen en zoutvlaktes van Uyuni zijn zelfs uniek in de wereld!

Klik hier voor Vakantie Bolivia vanaf België
Klik hier voor Vakantie Bolivia vanaf Nederland

Vakantie Bolivia
Goedkope Vakantie Bolivia

Nederland Vlag Belgie
Trivago
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo

Actieve Vakantie – De beste reistijd voor Bolivia is van mei tot oktober, al is het klimaat in Bolivia zeer verschillend tussen bijvoorbeeld altiplano en het Amazonewoud. Wandelen in Bolivia betekent een trektocht met tenten door de Cordillera Real of de Takesi trail en de Choro-trail (Choro-trek), de bekendste trektochten in Bolivia. Ze brengen u vanuit de Cordillera Real naar de Yungas. Ook vanuit Samaipata kunt u heerlijk bergwandelen in Bolivia. Een topper van een bergexpeditie in Bolivia is de beklimming van de Huayna Potosí, een berg van 6080 meter hoog.

Rondreis – Tijdens de rondreizen Bolivia van bovengenoemde reisorganisaties belandt u in het hart van Zuid-Amerika. Dat betekent onder andere: de meest uiteenlopende landschappen, traditionele culturen, enorme hoogteverschillen en net zulke grote temperatuurverschillen. De meest in het oog springende bezienswaardigheden zijn natuurlijk het Andes-gebergte en het Titicacameer, maar een rondreis door Bolivia heeft zo veel meer te bieden dan alleen deze prachtige natuurverschijnselen. Maak kennis met de grote invloed van de indiaanse cultuur en de bijbehorende tradities, de uitgestrekte wijnvelden, imposante vulkanen, zoutvlaktes en -moerassen, savannes, tropische regenwouden, vulkanen…

Booking.com

Rondreis Bolivia
Vliegtickets – Via deze pagina of onze vliegticketpagina kunt u goedkope tickets voor uw vliegreis naar La Paz, Cochabamba of Santa Cruz Viru Viru snel en gemakkelijk reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *