JPR Reizen

Wintersport Zwitserland

De mondaine skioorden en uitgestrekte pistes garanderen een wintersport Zwitserland op niveau. Met prachtige afdalingen en talloze buckelpistes is er  in Zwitserland voor elk wat wils. Voor de beginnende en ervaren skiër, langlaufer, snowboarder, maar ook voor de wandelaar zijn er in Zwitserland voldoende wintersportmogelijkheden. Bij wintersport in Zwitserland is natuurlijk alles op en top verzorgd en door de hoogte van de skigebieden is wintersport in Zwitserland behoorlijk sneeuwzeker.

Klik hier voor Wintersport Zwitserland vanaf België
Klik hier voor Wintersport Zwitserland vanaf Nederland

Klik Ski & Snowboard Holidays voor Reisbureaus in het Buitenland

Mooie Skivakantie Zwitserland
Wintersport Zwitserland

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra
Skichalets
Sunweb
Prijsvrij
Trivago

Skigebieden Zwitserland 

Alpenarena Flims-LaaxDit is een enorm groot skigebied in Zwitserland en is door de hoge ligging meestal vanaf oktober al geopend en biedt zowel de skiërs als de snowboard fans een onvergetelijke tijd.

Booking.com

Davos-Klosters – Davos is een Wintersport-metropool en een eldorado voor snowboard- en skifans uit de hele wereld. Dit dorp grenst aan maar liefst zes verschillende skigebieden, waardoor Davos een skiparadijs voor piste en off-piste skiërs is. Het gezellige centrum en de rustgevende natuur geven Davos het onvergetelijke contrast voor een ideale wintersportvakantie.

Engelberg – Dit bestaat uit twee aparte skigebieden: Titilis en Brunni en is dus ideaal voor alle categorieën skiërs met bovendien veel voorzieningen voor snowboarders. Tevens is het een adembenemend wandel- en langlaufgebied. Tussen de beide skigebieden is er een goede busverbinding.

Wintersportvakantie Zwitserland
Gstaad Skiregion – Men kan Gstaad vergelijken met het plaatsje St. Moritz omdat hier eveneens de jetset verblijft. Het is een waar skiparadijs, met onder andere op de Diablerets-gletsjer een zeer lange afdaling van meer dan 2000 m. Gstaad Skiregion bestaat uit zes aparte skigebieden die met de trein of skibus onderling met elkaar verbonden zijn. Dit dorp heeft verder nog een levendige après-ski .

Jungfrau Region – Dit gebied bestaat uit de dorpjes Beatenberg (gelegen op 1200 m), Grindelwald (gelegen op 1034 m), het autovrije Wengen (gelegen op 1274 m) en Wilderswil (gelegen op 584 m).

Klik Sneeuwhoogtes om de sneeuwkwaliteit in de bekende skigebieden van Duitsland te weten.
Wij wensen u in ieder geval alvast een mooie ski, snowboard of langlaufvakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *