JPR Reizen

Vakantie Jordanië

De pracht en schoonheid van Jordanië zal u versteld doen staan. Boek bijvoorbeeld een hotel in Ma’An en bezoek de historische stad Petra, waar de huizen uit roze-rode rotsen zijn gehakt. Ook duiken in de paradijselijke Rode Zee of heerlijk dobberen in de Dode Zee behoren tot de mogelijkheden. Het warme klimaat en de prachtige omgeving zullen u optimaal doen genieten van uw vakantie. Boek dus goedkoop een rondreis, strandvakantie of ticket naar Amman of Aqaba bij één van de onderstaande reisaanbieders.

Klik hier voor Vakantie Jordanië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Jordanië vanaf Nederland

Klik Jordan Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Jordanie

Goedkope Vakantie Jordanië

Nederland Vlag Belgie
Oad
Tenzing
Tui
CheapTickets
Momondo
Sawadee

Rondreis – Reizen in Jordanië biedt ongelooflijk veel afwisseling. U kunt uw rondreis Jordanië beginnen in Madaba, een goed alternatief voor de hectische en drukke hoofdstad Amman. Dwalend door Jerash, een oude Romeinse stad, vindt u theaters, tempels, imposante stadspoorten en pleinen omzoomd met zuilen in Ionische stijl. In de Dode Zee, gelegen op ruim 400 meter onder zeeniveau, is het water zo zout dat je blijft drijven. Geniet ’s avonds van een heerlijke Arabische maaltijd met salades, kofta’s, humus en grote ronde broden. Ter afsluiting kun je op een terras een waterpijp proberen.
U kunt ook het Dana natuurreservaat bezoeken, een indrukwekkend bergachtig gebied in Jordanië met vele rotspartijen waar u een schitterende wandeling kunt maken. Natuurlijk mag u de prachtige roze stad Petra niet vergeten. Wandelend door de lange, hoge kloof zult u versteld staan van de indrukwekkende ‘Schatkamer’, een uit rozerode rotsen gehouwen monument van 40 meter hoog.
U kunt zelf beslissen hoe u de woestijn van Jordanië, Wadi Rum wilt verkennen; per landcruiser, per kameel of te voet. U kunt dan ook overnachten in een bedoeïentent of onder de sterrenhemel. Het beste is om uw actieve rondreis Jordanië te eindigen in Aqaba, waar u heerlijk kunt luieren aan het strand of kunt snorkelen tussen de veelkleurige vissen.

Booking.com

Strandvakantie – Het hele jaar door prachtig weer, een stralend blauwe zee met een kleurrijke onderwaterwereld en een geweldige ligging ten opzichte van culturele attracties maken van Aqaba een fantastische zon, zee en strandbestemming. Kies voor een zonnige vakantie Aqaba met één van de bovengenoemde reisorganisaties.Aqaba is de enige badplaats van Jordanië en ligt aan de Golf van Akaba, een zeearm van de Rode Zee. Aqaba is een veelzijdige badplaats met een levendig centrum, waar kunt aanschuiven bij een van de vele lokale restaurants en leuke souvenirs kunt inslaan bij kleine winkeltjes en markten. Net buiten Aqaba ligt de resortplaats Tala Bay, waar u vooral veel luxe resorts vindt die op een droomlocatie liggen aan de strakblauwe Golf van Akaba.

Goedkope Vliegtickets Jordanië

Vliegtickets – Via de website van boekjereis.net kunt u ook goedkope vliegtickets van bijvoorbeeld Air France, Egyptair, Royal Jordanian en Emirates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *