JPR Reizen

Vakantie Afrika

JPR Reizen biedt u o.a. een tal van reisorganisaties, die gespecialiseerd zijn in vakanties in Afrika. Zo kunt u via deze website schitterende safari’s, mooie rondreizen en prachtige strandvakanties boeken. Speciaal voor u hebben wij verscheidene aanbieders bekeken die schitterende reizen aanbieden naar de mooiste plekjes in Afrika waar u heerlijk in de watten gelegd wordt, of waar u zelf kunt beslissen hoe uw reis eruit komt te zien. Neemt u dus hieronder een kijkje bij de verschillende aanbieders en boek nu makkelijk en snel uw reis naar Afrika online!

Klik hier voor Vakantie Afrika vanaf België
Klik hier voor Vakantie Afrika vanaf Nederland

Klik Africa Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

U zult via JPR Reizen dan ook zeker uw keuze kunnen maken voor uw reis naar dit grote continent. Wij bieden u namelijk zowel goedkope als exclusieve vakanties naar zowel Noord, Zuid, Oost en West Afrika. Bovendien bieden wij u uitgebreide reisinformatie om u goed te kunnen voorbereiden voor uw reis naar Afrika, zoals bijvoorbeeld informatie over de beste wildparken in  Kenia, de mooiste stranden in Tunesië en het beste seizoen om bijvoorbeeld Zuid-Afrika te bezoeken.

Booking.com

Goedkope Safari Afrika
Goedkope Vakantie Afrika

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Stip
Tenzing
CheapTickets
Djoser
Tui

Noord-Afrika betekend vooral reizen alsof u zich in het Midden-Oosten waant. Zo kunt u in Marokko in de medina van Fès 400 jaar terug de tijd in gaan, in Egypte kunt u een mooie Nijlcruise maken of de piramides bezoeken en in Tunesië kunt u een mooie strandvakantie tegen een zeer voordelige prijs maken. Via deze website kunt u ook mooie rondreizen boeken naar o.a. de niet zo bekende reisbestemmingen Libië bezoekt u dus daar ook de uitgestrekte Sahara.

Goedkope Vakantie Afrika
Oost-Afrika beslaat een groot gebied waar u uw rondreis, safari of mooie strandvakantie kan vieren. De landen waar u schitterende safari’s kan maken in dit gebied zijn Kenia, Malawi, Oeganda, Tanzania, Rwanda en Zimbabwe. Tevens bieden Kenia en Tanzania (Zanzibar) schitterende hotels aan langs de meest prachtige stranden. Verder bieden ook Mauritius, Mozambique en de Seychellen u prachtige witte stranden. Andere mooie landen voor schitterende rondreizen in Oost-Afrika zijn o.a.: Ethiopië en Madagaskar

West-Afrika kent een enorme verscheidenheid van culturen,  bevolkingsgroepen en landschappen. U kunt er Toearegs op hun kamelen aan de rand van de Sahara zien, u kunt wandelen door de dichte regenwouden, rondneuzen op kleurrijke markten of relaxen op de prachtige stranden. De landschappen variëren van de majestueuze bergen in het land der Dogons in Mali, tot de lagunes aan de kust van Ghana, van droge savannes in Burkina Faso tot de dichtbeboste heuvels in Togo. De mooiste strandvakanties in dit deel van Afrika kunt u maken in Gambia en op de Kaapverdische Eilanden. Via onze website kunt u ook goedkope vliegtickets vinden naar de onbekende reisbestemmingen als Benin en Senegal.

Rondreis Afrika
Zuidelijk-Afrika moet niet verward worden met Zuid-Afrika wat slechts een land in deze regio is. Wel is Zuid-Afrika met de vele bezienswaardigheden en de vele mooie safari’s het meest toeristische land in deze regio. Maar ook in Botswana, Namibië en Zambia kunt u genieten van een mooi safari aanbod. Via JPR Reizen vind u de beste last minutes naar Zuidelijk-Afrika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *