JPR Reizen

Vakantie Noord-Amerika

Voor vele is het een droom om eens op vakantie naar Noord-Amerika te gaan om zo bijvoorbeeld in Canada met een camper door de uitgestrekte bossen te trekken of in de Verenigde Staten van Amerika een fly-drive vakantie te maken en zo o.a. de Grand Canyon, Las Vegas of Yellowstone Park met eigen ogen te zien. Vergelijk hieronder de prijzen en mogelijkheden voor uw fly-drive, hotel, (groeps)rondreis, stedentrip, vakantiehuis, vliegticket of wintersportvakantie in Noord-Amerika.

Klik hier voor Vakantie Noord-Amerika vanaf België
Klik
hier voor Vakantie Noord-Amerika vanaf Nederland

Klik hier voor een Reisbureau in het Buitenland

Rondreis Noord-Amerika

Goedkope Vakantie Noord-Amerika

Nederland Vlag Belgie
Sawadee
Tenzing
Tui
Vliegtickets
CheapTickets
Djoser
Sawedee
Trivago

RondreisHet aanbod van privéreizen en groepsrondreizen in Noord-Amerika is groot, dus neem even de tijd om alle opties te bekijken. Er is ook zoveel te zien en te doen dat de kans groot is dat u na uw eerste reis naar dit continent snel weer terug wilt komen. De wegen van Canada en de VS zijn van uitstekende kwaliteit en dit maakt deze landen zeer geschikt voor camperreizen en familiereizen. Bijkomend voordeel is dat over het algemeen de prijzen in Noord-Amerika iets lager liggen dan in Europa. Alleen New York is wat duurder. Een rondreis in Noord-Amerika is veilig, avontuurlijk en mooi, dus twijfel geen moment en boek uw droomreis bij één van de reisbureaus eenvoudig en goedkoop hierboven.

Booking.com

VliegticketsBezoek onze pagina Vliegtickets om deze tickets eenvoudig en voordelig voor uw vakantie of zakenreis naar bijvoorbeeld Houston, Miami, Montreal, of Vancouver te boeken.

Goedkope Vliegtickets Noord-Amerika
Wintersport – Wat dacht u ervan om uw wintersportvakantie in Canada met de prachtige skigebieden Whistler en Banff door te brengen? Whistler is uitgeroepen tot beste skiresort in Noord-Amerika en het mooie Banff heeft een ideale ligging in de Rocky Mountains. Wintersport in Canada staat garant voor skigebieden vol ‘powder snow’! Of kies voor een wintersportvakantie in de Verenigde Staten, met de uitdagende wintersportgebieden Breckenridge en Vail in Colorado. Dankzij de pistes tot 4.000 meter en de gezellige accommodaties is Breckenbridge een heerlijke wintersportbestemming. Kortom u kunt in Noord-Amerika in prachtige bosrijke en sneeuwzekere wintersportgebieden langlaufen, skiën, snowboarden en zelfs heliskiën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *