JPR Reizen

Strandvakantie

Bent u toe aan een heerlijke en zonnige strandvakantie aan de Costa del Sol in Spanje, de Turkse Rivièra, Zuid-Frankrijk, de Algarve in Portugal, Ibiza, de Canarische Eilanden of gaat u liever nog verder weg naar bijvoorbeeld de witte stranden in de Caribbean, Bali of Thailand?

Klik hier voor Strandvakantie vanaf België
Klik hier voor Strandvakantie vanaf Nederland

Klik Beach Holiday voor een reisbureau in het Buitenland

Goedkope Strandvakantie
Goedkope Strandvakantie

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Jong Intra
Stip
Transavia
Vliegtickets
Belvilla
CheapTickets
Prijsvrij
Sunweb
Thomas Cook

Afrika – Meer en meer mensen gaan op strandvakantie naar de Noord-Afrikaanse landen Egypte (Hurghada, Sharm el Sheikh), Tunesië (Djerba, Hammamet) en Marokko (Agadir, Casablanca). Maar ook de stranden in Gambia, Kaapverdië, Kenia en Tanzania (Zanzibar) worden steeds meer bezocht door toeristen uit België en Nederland.

Booking.com

Caribbean – Wie droomt er nu niet van om heerlijk de hele dag op een wit strand op ArubaBarbados, Cuba of Curacao te liggen? Dit hoeft geen droom meer te zijn, want de bovengenoemde reissites bieden u deze mogelijkheid zeer goedkoop aan. Deze bestemmingen zijn natuurlijk ook zeer geschikt als u op zoek bent naar najaarszon of winterzon.

Luxe Strandvakantie – Wilt u tijdens uw zonvakantie heerlijk verwent worden en volledig tot rust komen? Kies dan voor een relaxvakantie naar de Bahama’s, Dubai, Maladiven of de Seychellen. Of kies voor een luxe all-inclusive hotel op de Dominicaanse Republiek of Jamaica.

Goedkope Zonvakantie
Nederland – Wilt u niet ver weg om tijdens uw zomervakantie lekker op het strand van de zon te genieten? Kies dan voor een goedkope strandvakantie in een vakantiehuisje aan de Zeeuwse kust (Bruinisse,  Burgh-Haamstede, Renesse), een hotel in Noord-Holland (Egmond aan Zee, Zandvoort aan Zee), een jongerenvakantie op de Waddeneilanden (Ameland, Terschelling, Texel) of een camping in Zuid-Holland (Noordwijk, Scheveningen).

Spanje – Wilt u heerlijk gaan zonnen aan de Spaanse costa’s of op de schitterende eilanden zoals Ibiza, Mallorca of de Canarische Eilanden? Bezoek dan snel de bovengenoemde reisbureaus voor de laatste voordelige aanbiedingen.

Turkije – Al jarenlang zijn de Turkse Rivièra (Belek, Side, Alanya), Lyrische Kust (Dalyan, Içmeler, Marmaris) en Bodrum de ideale strandbestemmingen voor de echte zonaanbidders.

Overige Strandbestemmingen – Buiten de eerdergenoemde mogelijkheden voor een heerlijke zonvakantie kunt u bij de reisaanbieders op onze website ook kiezen voor goedkope strandvakanties naar o.a. Brazilië, Cyprus, Griekenland, Israël, Italië, Kroatië, Malta, Mexico en Sri Lanka.

Klik Weer indien u benieuwd bent naar het klimaat en de weersvoorspellingen van uw vakantiebestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *