JPR Reizen

Vakantie Frankrijk

Frankrijk is voor veel Belgen en Nederlanders al vele jaren de vakantiebestemming in de winter en in de zomer. Dit komt waarschijnlijk door de veelzijdigheid van Frankrijk. In Frankrijk vindt u het allemaal, of u nu verlangt naar een strandvakantie, rust en ruimte of wilt genieten van een actieve vakantie (incl. wintersport), het kan allemaal in Frankrijk. Daarnaast is Frankrijk ook ideaal voor stedentrips. Zo heeft u ongetwijfeld weleens gehoord van de prachtige historische steden als, Avignon, Bordeaux, Cannes, Montpellier en Marseille.

Klik hier voor Vakantie Frankrijk vanaf België
Klik hier voor Vakantie Frankrijk vanaf Nederland

Goedkope Vakantie Frankrijk
Goedkope Vakantie Frankrijk

Nederland Vlag Belgie
Sunweb
Tui
CheapTickets
Momondo

Busreizen Frankrijk

Nederland Vlag Belgie
Oad Tui

De bovengenoemde reisorganisaties bieden u een uitgebreid en bijzonder aanbod voor excursiereizen en wintersportpendels naar Frankrijk. Er zijn vele redenen waarom Frankrijk boven aan het verlanglijstje van een grote groep Belgen en Nederlanders staat. Het is een land dat vrijwel alle vakantiewensen in vervulling laat gaan. Naast de populaire busreizen naar Parijs kunt u bij deze reisburo’s volledig verzorgde busreizen boeken naar bijvoorbeeld de Normandische Kust  (invasiestranden) en de Franse Rivièra.

Campings Frankrijk

Nederland Vlag Belgie
AllCamps
Family Holidays
VacanceSelect
SunCamp
Tendi
VacanceSelect

Zoekt u een camping in Frankrijk? Vind bij de eerdergenoemde campingaanbieders zowel grote als kleine campings in Frankrijk, charmant of met zwemparadijs, campings bij een Nederlandse eigenaar, minicampings en kindvriendelijke campings bij de boer. Al deze campings vindt u in de Ardèche, Dordorgne, Franse Alpen, Normandië, Provence, Vendée en Zuid-Frankrijk.

Booking.com

Campings Frankrijk

Stedentrip Parijs

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra Prijsvrij

Een romantische stedentrip naar Parijs, wie wil dat nou niet? De Franse hoofdstad heeft veel te bieden. Het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea, haute couture, sfeervolle rommelmarkten en statige kathedralen.
Een weekendje of midweek naar de stad der liefde is zeker de moeite waard. Bezoek de beroemde bouwwerken zoals de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en het Louvre. Of u met het gezin een stedentrip Parijs maakt of romantisch met z’n tweeën een weekend of midweek erop uit gaat, een bezoek aan deze stad is onvergetelijk. In december is het overigens aan te raden om een bezoek te brengen aan een gezellige en sfeervolle kerstmarkt in Parijs.
Het is ook mogelijk om uw stedentrip naar Parijs te combineren met de magische wereld van Walt Disney. Disneyland® Parijs is een magisch koninkrijk en elk moment is speciaal met geweldige attracties, shows en parades. Doordat het park slechts op 32 kilometer van Parijs ligt, is het ideaal om dit te combineren gedurende een lang weekend met een bezoek aan de lichtstad.

                                                                                  

Strandvakantie Frankrijk

Bij de bovengenoemde reisaanbieders kunnen u natuurlijk ook een voordelige strandvakantie naar het zonnige Zuid-Frankrijk boeken. Maak uw keuze uit een uitgebreid aanbod goedkope hotels of appartementen en ga heerlijk op de uitgestrekte zandstranden langs de Middellandse Zee liggen. Maar ook aan activiteiten heeft u een ruime keuze: uitgaan aan de Côte d’Azur, beroemdheden spotten in St Tropez of shoppen in Marseille of Nice, het kan allemaal. Met temperaturen die in de zomer gemiddeld tegen de dertig graden liggen, is een vakantie naar Zuid-Frankrijk echt iets voor u als u van zon, zee en strand houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *