JPR Reizen

Vakantie Ierland

Een vakantie Ierland biedt u de gelegenheid om volledig tot rust komen in het landschap met bossen, bergen en rivieren. Naast de talloze adembenemende natuurgebieden die Ierland te bieden heeft, zijn de vele Ierse pubs ook zeker een bezoekje waard. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod van hotels, vakantiehuisjes, vliegtickets en andere mogelijkheden in Ierland.

Klik hier voor Vakantie Ierland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Ierland vanaf Nederland

Rondreis Ierland

Nederland Vlag Belgie
Echt Ierland
House of Britain
Vliegtickets
Belvilla
CheapTickets
Momondo

Busreizen Ierland

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra Tui

De goedkope busreizen naar Ierland zijn de perfecte manier om kennis te maken met de typische Ierse cultuur. Een goedkope busreis naar Ierland kunt u op via deze pagina snel en gemakkelijk vergelijken en boeken. Tijdens de busreizen naar Ierland van nemen de touroperators u mee langs fantastische landschappen zoals the Burren de ring of Kerry en Giants Causeway. Maar ook de steden als Dublin, Cork en Killarney worden tijdens een excursiereis of een rondreis bezocht. Bij sommige busreizen bezoekt u ook het Noord-Ierse Belfast. Met een goedkope busreis naar Ierland zullen ook de indrukkwekkende kliffen een onderdeel zijn van het landschap wat u zult bewonderen. Kortom, reizen met de bus naar Ierland zal geen teleurstelling zijn!  Bezoek onze pagina Busreizen voor meer informatie en meer aanbieders van dit type reizen.

Stedentrip Dublin

Nederland Vlag Belgie
Tui Trivago

U zou zich kunnen afvragen of Dublin misschien wel geen ‘Publin’ zou moeten heten. De stad telt maar liefst zo’n 800 pubs en heeft daarmee een ware pub-cultuur. Bekend zijn natuurlijk de zogenaamde ‘singing pubs’, waar volop muziek wordt gemaakt en meegezongen kan worden. Maar naast pubs voor muziekliefhebbers zijn ze er ook voor schrijvers, artiesten en studenten. Alle hebben ze de gemoedelijke huiskamersfeer gemeen.
Maar ook als u geen liefhebber van een pub bent, kunt u zich in Dublin prima vermaken. De stad kent vele prachtige, monumentale panden en een lange traditie op het gebied van literatuur. Daarnaast heeft het groot aanbod aan winkels en markten met uiteenlopende waren. Bovenal kunt u in Dublin kennis maken met de Ierse vriendelijkheid en gastvrijheid. Bezoek onze pagina stedentrips voor nog meer informatie en aanbieders van dit soort reizen.

Booking.com

Goedkope Vliegtickets Ierland
Vakantiehuis Ierland

Huur een vakantiehuis, villa of chalet in Ierland en voel u thuis op het Groene Erin. Bezoekers van de Republiek Ierland treffen er weelderige groene heuvels, cottages met rieten daken, stille dorpjes, ruige klippen, oude kastelen en een rijkdom aan Keltisch erfgoed. Bezoek onze pagina Vakantiehuizen om nog meer vakantiehuizen en vakantieparken te bekijken.

Vliegtickets Ierland

Bent u op zoek naar vliegtickets voor uw business trip of vakantie Ierland dan bent u hier op de juiste pagina en mocht u er hier toch geen één vinden bezoek dan onze pagina Vliegtickets. Daar zult u zeer zeker voordelige tickets naar o.a. Cork, Dublin, Kerry en Shannon met luchtvaartorganisaties als Aer Linges, Ryanair, SAS en Tarom. Andere vervoersmiddelen om naar Ierland te reizen zijn per auto, boot, bus en ferry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *