JPR Reizen

Vakantie Italië

Voor een veelzijdige vakantie gaat u naar Italië. Het land biedt u geweldige vakantiemogelijkheden en beschikt over een zeer rijke historie en prachtige natuurlandschappen. Tijdens een vakantie in Italië kunt u kennis maken met vele culturele bezienswaardigheden die zeker het bezoeken waard zijn. Samen met de gastvrije bevolking en de heerlijke keuken maken Italië een geweldig vakantieland. Het is handig om voor uw vertrek goed na te denken over de praktische kanten van het reizen naar Italië. Dit zorg ervoor dat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Klik hier voor Vakantie Italië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Italië vanaf Nederland

Rondreis Italië
Goedkope Vakantie Italië

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Tui
Vliegtickets
Momondo
Sunweb
Vliegtickets

Busreizen

Nederland Vlag Belgie
Oad Prijsvrij

Gaat u het liefst in groepsverband op vakantie dan kunt u ook kiezen voor een geheel verzorgde busvakantie. U vertrekt dan per comfortabele touringcar naar Italië en maakt iedere dag prachtige excursies. Onderweg vertelt een deskundige chauffeur en/of gids u allerlei interessante weetjes en laat u kennis maken met alle aspecten van het land.

Campings

Nederland Vlag Belgie
AllCamps
Family Holidays
VacanceSelect
Gustocamp
Tendi
VacanceSelect

Wat maakt een camping in Italië zo aantrekkelijk? Haar steden, de typisch Italiaanse gerechten en de gebruiken? In de eerste plaats natuurlijk het fantastische klimaat. Het zuiden van Italië wordt niet voor niets het “land van de middagzon” genoemd. Elke camping in Italië is weer anders vanwege de enorme diversiteit in landschappen. Bezoek ons pagina Campings om nog meer voordelige campingaanbieders te bekijken.

Booking.com

Bekijk hieronder verschillende highlights in Italië

Stedentrip Milaan, Rome en Venetië

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra Trivago

Rome wordt beschouwd als één van de drukste steden ter wereld met bijna 4,5 miljoen inwoners. Als u tijdens een stedentrip door Rome wandelt, waant u zich in een openluchtmuseum. Kerken, tempels, musea, fonteinen; er is van alles te zien en te bewonderen. Vergeet natuurlijk ook geen bezoek te brengen aan het Vaticaan.
Een stedentrip Milaan is zowel voor cultuur- als modeliefhebbers een ontzettende aanrader. Deze fascinerende stad kent natuurlijk vele wereldberoemde merken zoals Versace en Prada. Maar er zijn ook wereldberoemde kunstwerken te vinden zoals ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci.
Een stedentrip of weekend weg in Venetië is een hele bijzondere ervaring in een unieke stad. Door velen wordt Venetië een stad genoemd die uitermate romantisch is. Dit vanwege het feit dat u zich samen met uw geliefde kunt laten rondvaren in een gondel door de vele kanalen.
Andere mooie steden om te bezoeken in Italië zijn: Bologna, Florence en Napels. Bij een stedentrip aan Florence kunt u overigens ook mooi de rest van het schitterende Toscane verkennen. Bezoek onze pagina Stedentrips voor nog meer goede aanbieders van deze citytrips.

Goedkope Vliegtickets Italië

Wintersport – U kunt in het noorden van dit fantastische land ook tijdens de wintermaanden heerlijk wintersporten.

Zonvakantie – Natuurlijk kunt u genieten van een heerlijke zon- en strandvakantie in Italië, waar zon meestal volop schijnt. Gebieden als Toscane, de Venetiaanse Rivièra en de eilanden Sardinië en Sicilië zijn ieder jaar mateloos populair. Voor jongeren is Rimini is de badplaats in Italië waar alles draait om feesten, feesten en nog eens feesten tijdens jouw jongerenvakantie. En uiteraard ook om te zonnen, want Rimini heeft een kilometers lang zandstrand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *