JPR Reizen

Vakantie Luxemburg

Het Groothertogdom Luxemburg beschikt over een prachtig heuvelachtig en bosrijk gebied, wat ook wel Klein Zwitserland wordt genoemd. Dit ministaatje ligt op ca. 350 km van Nederland. Ideaal voor een stedentrip of een weekendje weg.

Klik hier voor Vakantie Luxemburg vanaf België
Klik hier voor Vakantie Luxemburg vanaf Nederland

Hotels Luxemburg

De natuur in Luxemburg is uniek. Doordat de riviertjes uit de uit zandsteen bestaande valleien zijn geslepen is er een unieke flora en fauna ontstaan. Verder vindt u er vele grillige rotsformaties die uitermate geschikt zijn voor vele buitensportactiviteiten, zoals bijvoorbeeld voor een heerlijke wandelvakantie. Kortom een vakantie Luxemburg betekend voor de toerist een paradijs voor een perfecte, actieve vakantie in de buitenlucht of voor wie van cultuur houdt.

Goedkope Vakantie Luxemburg

Nederland Vlag Belgie
Oad
Tui
Momondo
Vliegtickets

Campings

Campings in Luxemburg liggen in het groene hart van Europa. Een vakantie Luxemburg is daardoor erg geliefd bij iedereen die van natuur houdt. Het kleine landje met de tientallen mogelijkheden voor een mooie kampeervakantie lijkt wel gemaakt om te kamperen. Tijdens uw vakantie Luxemburg kunnen wandelliefhebbers uitstekend uit de voeten op de vele, goed aangegeven, wandelpaden rondom de campings. Luxemburg is ook een uitstekende bestemming voor een fietsvakantie.
Vanaf de camping kunt u er prachtige fietstochten maken door de bossen, langs riviertjes, meren en kastelen. Tevens zijn de Luxemburgse Ardennen, vanwege het heuvelachtige landschap, uitermate geschikt om te mountainbiken.

Booking.com

Stedentrip Luxemburg-Stad

Bij een stedentrip Luxemburg-Stad kunt u vele bezienswaardigheden zien. Niet voor niets is Luxemburg-Stad enkele malen de culturele hoofdstad van Europa geweest. De historische binnenstad staat sinds 1994 op de werelderfgoed lijst van UNESCO.
Breng in deze stad zeker een bezoek aan de Adolfsbrug, de Kazematten of Villa Vauban. Maar ook de diverse musea in de stad, zoals het Casino Luxemburg en het Photothèque mogen niet worden overgeslagen.
Bij een city trip Luxemburg-Stad kunt u ook genieten van gastronomie op topniveau. Het aanbod en de diversiteit is enorm en de stad beschikt over vele toprestaurants waar u heerlijk kunt dineren! Ook vindt u in de stad vele terrasjes en cafés waar u even lekker kunt uitrusten.
Verder biedt Luxemburg-Stad nog diverse stadsparken, zoals het park rondom de Adolfsbrug en het Arboretum Kirchberg. Hier kunt u na een dagje stadsverkenning even tot rust komen en genieten van de natuur.

Goedkope Campings Luxemburg
Vakantiehuizen & Vakantieparken

Het huren van een vakantiehuis is een oplossing die door de bezoekers van Luxemburg gewaardeerd wordt. U vindt in Luxemburg namelijk een overvloed aan sympathieke adresjes uitgerust met alle moderne comfort. Bij een vakantiehuisje of gastenkamer in Luxemburg wordt de klemtoon gelegd op een kwalitatief verblijf, uitzonderlijke ligging en een warm onthaal van de vakantiegangers.
De talrijke vakantiewoningen te huur liggen verspreid over het hele land. Boek daarom nu snel en voordelig uw vakantiehuis bij één van de bovengenoemde aanbieders of via ons pagina Vakantiehuizen. Zij bieden u namelijk vakantiehuisjes van Rodershausen (grens Eifel) tot aan Boulaide (grens België).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *