JPR Reizen

Vakantie Zwitserland

Zwitserland is natuurlijk een ideale wintersportbestemming, maar ook in andere jaargetijden is dit land een prima vakantiebestemming. Voor velen is Zwitserland hét land van de bergen. Maar het land heeft als land meer te bieden dan alleen bergen, het land heeft een overvloed aan natuurlijke schoonheid. Het land is wereldberoemd om de horloge-industrie, de panorama’s, het verfijnde openbaar vervoersnetwerk en de uitstekende mogelijkheden voor zowel een winter- als een zomervakantie.

Klik hier voor Vakantie Zwitserland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Zwitserland vanaf Nederland

Klik Switzerland Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Hotels Zwitserland
Vakantie Zwitserland

Nederland Vlag Belgie
Jong intra
Sunweb Winter
Trivago
CheapTickets
Sunweb Winter
Trivago

Actieve Vakanties – Zwitserland is een natuurparadijs voor actieve mensen. Zo kunt u in dit land heerlijk bergbeklimmen, fietsen, kanoën, mountainbiken en wandelen. Tevens zijn er schitterende campings die in de natuur liggen.

Booking.com

Chalets – In Zwitserland vindt u luxe chalets in toeristische plaatsen tot uniek gelegen vakantiewoningen midden in de natuur. De chalets vindt u in verschillende delen van Zwitserland, van het Berner Oberland en Wallis tot in Ticino en Graubünden. Hierboven vindt u zowel het aanbod van reisorganisaties als chalets die rechtstreeks via particuliere verhuurders worden verhuurd.

Hotels – Bij de bovengenoemde reisaanbieders kunt u zowel budget hotels als luxe hotels makkelijk online boeken. Tevens kunt u daar natuurlijk kindvriendelijke hotels, hotels met een binnen -en/of buitenbad vinden.

Vliegtickets – Indien u voor uw vakantie of zakenreis vliegtickets zoekt bent u bij boekjereis.net op het juiste adres, want hier vindt u goedkope vliegtickets van o.a. Easy Jet en Swiss Air naar Bern of Genève.

Goedkope Vliegtickets Zwitserland
Wintersport – Zwitserland is een wintersportland van extremen. Het heeft kleine lieve skigebiedjes rondom de regionale hoofdsteden tot en met de megaskigebieden Quatres Vallées en Portes du Soleil. Van de heuvels van de Jura tot aan de geweldige piek van de Matterhorn (4478m). Bezoek onze wintersportpagina voor nog meer aanbiedingen en mogelijkheden voor uw wintersportvakantie naar plaatsen als Sankt Moritz, Gstaad, Verbier en Wengen.

Zakenreis – Voor uw zakenreis naar Zwitserland kunt u op deze pagina zowel terecht voor goede hotels als voordelige vliegtickets naar Basel en Zürich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *