JPR Reizen

Vakantie Griekenland

Tijdens een vakantie Griekenland kunt u uiteraard heerlijk, ouderwets genieten van de Griekse zon, zee en stranden, maar er is ook genoeg mogelijkheid om te watersporten. Hieronder vindt u verschillende voordelige aanbieders voor uw appartement, cruise of hotel. Tevens kunt u bij enkele terecht om goedkope vliegtickets voor uw vakantie of zakenreis naar Griekenland te boeken.

Klik hier voor Vakantie Griekenland vanaf België
Klik hier voor Vakantie Griekenland vanaf Nederland

Goedkope Vakantie Griekenland
Goedkope Vakantie Griekenland

Nederland Vlag Belgie
Stip
Sunweb
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo
Sunweb

Griekenland is ook zeer rijk aan natuur, historie en cultuur. Natuurlijk mag u de Griekse gyros, tijdens een heerlijk diner in één van de vele restaurants, niet overslaan. Kortom; een vakantie Griekenland is geschikt voor iedereen.

Wat heeft een Vakantie Griekenland te bieden?

Jongerenreizen – Griekenland is al jaren één van de populairste vakantielanden onder Belgische en Nederlandse jongeren. Dit is natuurlijk mede dankzij het heerlijke weer. Gedurende de zomer is het droog en altijd lekker warm. De uitgaansgelegenheden in de populaire badplaatsen Chersonissos, Kos-Stad en Rhodos-stad zijn fantastisch en je kunt er doorgaan tot in de vroege uurtjes. Bovendien zijn daar ook nog vele leuke Griekse restaurantjes waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten.

Booking.com

Rondreis – Tijdens de rondreizen door Griekenland kunt u o.a. een bezoek brengen aan Delphi, Ioannina, Olympia, Sparta en Nafplion en kunt u de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid bezoeken. Het is meestal mogelijk uw reis te verlengen met een aantal dagen strand op één van de eilanden van de Cycladen of Kreta.

Stedentrip Athene – Athene is de stad met de meest glorieuze geschiedenis in de wereld. Griekenlands’ betoverende hoofdstad is altijd al een bakermat voor de beschaving geweest. Het is de magische stad waar de democratie geboren is. De geboortestad van de wijsten uit de geschiedenis en de oudheid. De belangrijkste beschaving van de oude wereld bloeide op in Athene. De oudheid en de sfeer worden nog steeds beleefd door het behouden van de ’s werelds meest formidabele gebouwen. Onbetwiste eyecatcher van de stad is de Akropolis. Dit is een 156 meter hoge tafelberg met daarop ruïnes, vooral zuilengalerijen.

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra Prijsvrij

De locaties van alle andere bezienswaardigheden worden aangeduid als noord, zuid, west of oost van de Akropolis. Aan de voet van de Akropolis, aan de noordkant, ligt de (toeristen)wijk Plaka. Een andere aanrader is de Lykavittós heuvel. Dit is de hoogste heuvel van de stad (277 meter hoog) en het uitzicht over de stad is dan ook fantastisch.

Griekenland Vliegtickets
Strandvakantie – Boek bij de bovengenoemde goedkope online reisaanbieders een reis naar bijvoorbeeld Corfu, Kos, Kreta, Lesbos of Rhodos. Griekenland heeft aangename temperaturen in de lente en herfst en exotische temperaturen in de zomer. Een vakantie Griekenland is dus ideaal voor een zonvakantie. Geniet bij uw vakantie Griekenland van de prachtige stranden, de rust van de natuur of het uitgaansleven in de steden.

Vliegtickets – Kunt u hierboven niet slagen voor vliegtickets voor uw vakantie of zakenreis naar Griekenland, bezoek dan onze pagina vliegtickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *