JPR Reizen

Vakantie Egypte

Vakantie Egypte – Met haar zonzekere badplaatsen en eeuwenoude culturele hoogtepunten is een goedkope vakantie Egypte de perfecte bestemming voor de echte zonaanbidders en cultuurliefhebbers onder ons. Het land kent een lange geschiedenis en spreekt velen tot de verbeelding. Reeds 7000 jaar voor Christus was het land al bewoond. Overal langs de Nijl en in de oasen zijn in de loop van de vorige twee eeuwen tal van tempels ontdekt en gerestaureerd. Luxor is daarbij een van de hoogtepunten. Deze stad wordt beschouwd als misschien wel het grootste openluchtmuseum van de wereld.

Klik hier voor Vakantie Egypte vanaf België
Klik hier voor Vakantie Egypte vanaf Nederland

Goedkope Vakantie Egypte
Goedkope Vakantie Egypte

Speciaal voor u hebben wij verscheidene aanbieders bekeken die schitterende reizen aanbieden naar de beste bestemmingen in Egypte waar u heerlijk in de watten gelegd wordt of waar u zelf kunt beslissen hoe uw reis eruit komt te zien. Neemt u dus hieronder een kijkje bij de verschillende aanbieders en boek nu makkelijk en snel uw vakantie Egypte online!

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Stip
Tui
Vliegtickets
CheapTickets
Djoser
Prijsvrij
Sunweb

Nijlcruise – Een Nijlcruise in Egypte is een schitterende belevenis die u niet mag missen. Het is voor velen dan ook het hoogtepunt van hun reis naar Egypte. Een Nijlcruise is een fantastische manier om de prachtige groene oevers van de Nijl te aanschouwen en om kennis te maken met de schatten van het oude Egypte.
De boten van de Nijlcruises zijn verzorgt en bevatten comfortabele en verzorgde cabines. De buffetten zijn prima en het vriendelijke personeel en de gezellige ruimtes garanderen een onvergetelijke en relaxte Nijlcruise in Egypte. De excursies langs de prachtige oever van de Nijl bij onder andere Luxor en Aswan vinden voornamelijk in de (vroege) ochtend of laat in de middag plaats, zodat u bij aangename temperaturen op pad gaat.

Booking.com

Rondreis – Tijdens een rondreis Egypte kunt u een bezoek brengen aan de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Denk daarbij aan de piramides van Sakkara en Gizeh, de Vallei der Koningen bij Luxor, de schatten van Toetankhamon en de levensader van het land de Nijl. Maar een vakantie Egypte heeft meer: ontdek op uw rondreis ook de sfeervolle straatjes op de bazaar van Caïro, de dorpjes in de Nijlvallei, de eindeloze Arabische woestijn met haar oases en nomaden en de koraalriffen van de Rode Zee.

Egypte Strandvakantie
Strandvakantie – Egypte staat ook bekend als ideale zonbestemming. En met bijna 3000 zonuren per jaar is het mooie weer gegarandeerd. Langs de kilometers lange goudkust grenzen luxueuze vakantieresorts. Door deze perfecte ligging beschikken ze bijna allemaal over een exclusief stukje privéstrand, waardoor ze de gasten hun verblijf nog meer kunnen veraangenamen: vaak vind u op de stranden dan ook gratis ligbedden, parasols en een all inclusive beach bar. Zo kunt u op het strand genieten van een lekkere snack of tropische cocktail.
Sommige hotels beschikken zelfs over een eigen duikschool of bieden gasten grandioze watersporten. Erg handig, want zo is alles binnen handbereik en kunt u zich urenlang vermaken op het strand. Wuivende koralen en tropische vissen vertoeven in het helder blauw zeewater van de Rode Zee. De onderwaterwereld van Egypte behoord tot de allermooiste van de wereld, maar het meest bijzondere is dat je niet ver de zee op hoeft op dit te kunnen bewonderen. In veel gevallen pronken de koralen al op een paar meter van de kust.

VliegticketsBoek bij één van de bovengenoemde reisorganisaties of op onze pagina Vliegtickets eenvoudig en goedkoop uw tickets naar Alexandrië, Caïro, Hurghada of Sharm el Sheikh  met Egyptair, Emirates, Turkish Airlines of een andere luchtvaartmaatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *