JPR Reizen

Vakantie Mauritius

Het tropische eiland Mauritius ligt ten oosten van Madagaskar in de Indische Oceaan. Dit paradijselijke eiland met zijn hagelwitte zandstranden, azuurblauwe zee, vriendelijke bevolking, suikerrietplantages, koraalriffen en mengeling van culturen, biedt u een onvergetelijk strandverblijf.

Klik hier voor Vakantie Mauritius vanaf België
Klik hier voor Vakantie Mauritius vanaf Nederland

Hotels Mauritius
Vakantie Mauritius

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra
Trivago
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo
Prijsvrij

Speciaal voor u hebben wij verscheidene aanbieders bekeken die schitterende reizen aanbieden naar de mooiste plekjes in Mauritius waar u heerlijk in de watten gelegd wordt of waar u zelf kunt beslissen hoe uw reis eruit komt te zien. Neemt u dus hierboven een kijkje bij de verschillende aanbieders en boek nu makkelijk en snel uw reis naar Mauritius online!

Dagexcursies – Een tour naar de hoofdstad Port Louis en de botanische tuinen van Pamplemousses zijn zeker de moeite waard. Ook een dagtocht naar het bergachtige binnenland is een aanrader. U bezoekt dan het heilige kratermeer Grand Bassin en het kleine dorpje Chamarel, met zijn watervallen, en de bekende plek met de zeven kleuren aarde. Naast boottochten en onderwatersafari’s is een bezoek aan het paradijselijke Île aux Cerfs, een eiland aan de oostkust met een kalme lagune en een prachtig zandstrand, een aanrader.

Booking.com

Hotels – de hotels in Mauritius staan bekend om hun hoge serviceniveau, de vele (onder-)watersportfaciliteiten, uitstekende Spa faciliteiten en professionele kids clubs. Ook beschikt het eiland over een aantal prachtige, uitdagende golfbanen. Mauritius wordt ook vaak gekozen als exotische afsluiting van een safari in bijvoorbeeld Zuid-Afrika. Tevens is Mauritius een geweldige bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Strandvakantie Mauritius

Huwelijksreis – Bruidsparen zijn bijzonder welkom op het eiland. Of u nu een bijzondere huwelijksreis wilt maken, wilt trouwen of uw geloften opnieuw bezegelt: op het exotische Mauritius wordt het extra romantisch!

Vliegtickets – Boek hierboven of op onze vliegticketpagina eenvoudig en goedkoop uw tickets naar Mauritius met Air France, Air Mauritius, Emirates of een andere luchtvaartmaatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *