JPR Reizen

Vakantie Aruba

Aruba is one happy island, een vakantie naar Aruba heeft dan ook voor ieder wat wils, of u nu actief wilt zijn of heerlijk wilt ontspannen op een van de hagelwitte stranden die het eiland rijk is. Ook duiken, snorkelen en tal van andere watersporten worden op Aruba veelvuldig beoefend en aangeboden. Kortom een vakantie naar Aruba betekent: witte stranden, palmbomen, een levendige stad, de beste midden-klasse en luxe hotels allemaal gelegen aan een azuurblauwe zee. Hieronder vindt u de meest voordelige reisbureaus voor uw droomvakantie naar het tropische eiland Aruba. Bezoek onze pagina Vliegtickets indien u op zoek bent naar een goedkope vlucht naar Aruba.

Klik hier voor Vakantie Aruba vanaf België
Klik hier voor Vakantie Aruba vanaf Nederland

Goedkope Vakantie Aruba
Goedkope Vakantie Aruba

Nederland Vlag Belgie
Trivago
Tui
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo
Prijsvrij

Auto Huren – We raden u aan om voor aankomst op dit schitterende eiland al een reservering voor een huurauto te maken. Dit is vaak goedkoper en zo loopt u ook niet het risico dat de door u gewenste auto niet langer beschikbaar is.

Cruise – Aruba heeft 1 aanlegplaats met 3 terminals. Alle drie terminals zijn met airconditioning en blijven open gedurende de tijd dat het cruiseschip aangemeerd is (kan soms tijdelijk gesloten zijn, maar dit wordt aangegeven). De terminals zijn slechts 5 minuten lopen gelegen van het centrum van Oranjestad. Er ligt zelfs ook een winkelcentrum aan één van de terminals.

Booking.com

Excursies & Activiteiten – Op Aruba kunt u mooie dagtochten maken, zoals een mooie jeep safari, fietstocht (mountainbiken) of u kunt lekker gaan paardrijden over de mooie stranden. U kunt ook uw eigen boot met kapitein huren om zo te gaan diepzeevissen. Langs de kust van Aruba komt o.a. Zeilvis, White en Blue Marlin, Wahoo, Haai, Barracuda, Amberjack, Kingfish, Bonito, Blackfin, Rode en Geelvin Tonijn voor.Goedkope Strandvakantie Aruba
Hotels & Resorts – Voordat u uw reis naar Aruba boekt kijk dan eerst bij de bovengenoemde touroperators en reisbureaus voor het resort of hotel van uw wensen en krijg een goed inzicht in wat zij aanbieden. Zo voorkomt u teleurstellingen tijdens uw vakantie.

Stranden – De stranden van Aruba behoren tot de schoonste, breedste en meest aantrekkelijke van het Caribisch Gebied.  De gehele zuidkust van het eiland, de goudkust, bestaat uit stranden en bijbehorende kleine en grotere hotels. Desondanks zijn de stranden openbaar en u kunt het strand bereiken door de lobby van een hotel of door direct aan het strand te parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *