JPR Reizen

Vakantie Cuba

Zoekt u een goedkope vakantie naar Cuba’s Varadero, Guardalavaca of Havana? De ondergenoemde reisburo’s hebben een uitgebreid aanbod hotels in de mooiste Cubaanse plaatsen. Geniet van de zon, de Atlantische Oceaan en natuurlijk de Caribische liefde voor muziek en dans. Rum, sigaren, salsa, merengue en Mojito’s; tijdens een vakantie Cuba kunt u genieten van het goede leven. Bovendien zullen zowel liefhebbers van natuur als cultuur zich op dit Caribische eiland niet snel vervelen.

Klik hier voor Vakantie Cuba vanaf België
Klik hier voor Vakantie Cuba vanaf Nederland

Strandvakantie Cuba
Goedkope Vakantie Cuba

Nederland Vlag Belgie
Momondo
Tui
Vliegtickets
Koning Aap
Prijsvrij
Sawadee

Cruise – Columbus noemde Cuba ooit “het mooiste land ooit door mensenogen gezien”, dat was in de baai Nipe. Door Cuba met een cruise aan te doen kunt u dit land uit hetzelfde unieke perspectief als deze ontdekkingsreiziger zien.

Rondreis – Tijdens een rondreis door Cuba kunt u o.a. Havana, Pinar del Rio, Trinidad, Camaguey, nationaal park Sierra Meastra, Santiago de Cuba, Santa Clara en Varadero bezoeken. U maakt zo kennis met de koloniale architectuur van Havana, salsa, rum en sigaren, maar ook met dichtbeboste gebergten, tropische vegetatie en de witte zandstranden van Cuba.

Booking.com

Stedentrip – De hoofdstad van Cuba is één van de meest veelzijdige en fascinerende steden ter wereld. Vooral de oude koloniale wijk ‘Habana Vieja’, beschermd door de UNESCO, springt daarbij in het oog. Met een stedentrip naar Havana bent u er lekker even helemaal tussenuit. Of u Havana nu bezoekt om te shoppen, tot rust te komen of juist om zo veel mogelijk cultuur op te snuiven, u zult zich altijd prima vermaken in deze levendige stad. Bezoek één van de vele musea of laat u onderdompelen in het bruisende uitgaansleven.

Strandvakantie – Vliegt u voor een zonvakantie naar Cuba? Guardalavaca is een populaire badplaats aan de noordoostkust van Cuba die zeker de moeite waard is voor wie op zoek is naar mooie stranden. De drie hoofdstranden of playa’s zijn niet alleen heerlijk om dagen te luieren, ze zijn ook prachtig om te zien. Voor wie wil snorkelen en duiken in Cuba is in Varadero aan het goede adres. Met meer dan 30 duikspots en een heldere azuurblauwe zee heeft u een prachtige zicht op de kleurrijke tropische vissen en scheepswrakken.

Cuba Rondreis
Bent u beginnend duiker, dan zijn er in Varadero ook duikscholen waar u duiklessen kunt nemen. Ook Holguín is een goede duikbestemming, mede dankzij het eilandje Cayo Coco ten noorden van de stad. Huur een duikuitrusting ter plaatse en bewonder de wondere onderwaterwereld van Holguín.

Vliegtickets – Bent u voor uw vakantie of zakenreis op zoek naar voordelige vliegtickets vanaf Brussel, Düsseldorf of Schiphol naar Havana, Holgiun of Varadero? Dan kunt u hierboven of op onze vliegticketpagina goedkope directe vluchten en vluchten met een tussenstop vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *