JPR Reizen

Vakantie Curaçao

Curaçao, het grootste eiland van de ABC-eilanden (voormalige Nederlandse Antillen), wordt steeds populairder onder de Belgen en de  Nederlanders, maar ook steeds meer uit andere landen. Curaçao heeft een heerlijk klimaat, leuke en  gezellige stranden, een diepblauwe zee met mooie koraalriffen en tropische vissen, en uiteraard Willemstad: Nergens anders in het Caribische gebied zult u zoveel sfeer en gezelligheid ervaren te midden van  architectonische hoogstandjes uit een rijk verleden. Het ’tropische Amsterdam’ is voor veel mensen reden om naar Curaçao te komen.

Klik hier voor Vakantie Curaçao vanaf België
Klik hier voor Vakantie Curaçao vanaf Nederland

Curaçao Vakantie
Goedkope Vakantie Curaçao

Hieronder vindt u de meest voordelige reisbureaus voor uw droomvakantie naar het tropische eiland Curaçao. Indien u alleen op zoek bent naar vliegtickets kunt u het beste hier klikken om daar uw voordelige vliegticket te boeken.

Nederland Vlag Belgie
Captain Cruise
Corendon
Trivago
Tui
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo
Trivago

Auto Huren – We raden u aan om voor aankomst op het eiland al een reservering voor een huurauto te maken. Dit is vaak goedkoper en zo loopt u ook niet het risico dat de door u gewenste auto niet langer beschikbaar is.

Booking.com

Cruise – Curaçao heeft twee afmeerplaatsen voor cruiseschepen. De megaschepen kunnen aan wal steken bij de Mega Pier en de kleinere kunnen daarvoor de cruiseterminals in de haven gebruiken. Alle cruiseterminals zijn verbonden met de belangrijkste winkelgebieden en zakencentra. Een cruise naar Curacao is prima te combineren met uw cruise naar Aruba, Bahama’s, Bonaire, Dominicaanse Republiek, Florida en andere landen in de Caribbean en Midden-Amerika.

Excursies & Activiteiten – Op Curaçao kunt u vele activiteiten doen en zijn er ook genoeg excursie mogelijkheden. Zo zijn er zeilcruises, een hele of halve dag eiland tours, archeologische en geologische excursies, vogel kijken- en wandeltochten, natuur en biologische activiteiten, mountainbike tours en nog veel meer… Wanneer u klaar bent om tot rust te komen, zijn er zonsondergang cruises, diner cruises, cafés en uiteraard bars.

Curaçao Strandvakantie
Hotels & Resorts – Voordat u uw reis naar Curaçao boekt kijk dan eerst bij de bovengenoemde touroperators en reisbureaus voor het resort of hotel van uw wensen en krijg een goed inzicht in wat zij aanbieden. Zo voorkomt u teleurstellingen tijdens uw vakantie.

Stranden – Op het gebied van stranden is er voor elk wat wils op Curaçao. Of u nou het liefst op een breed zandstrand ligt, of uw voorkeur uitgaat naar een kleine, besloten inham, op Curaçao kunt u maandenlang naar het strand zonder ook maar een dag op hetzelfde te hoeven liggen.

De meeste boca’s oftewel de kleine inhammen zijn te vinden in het westen van het eiland. De grote zandstranden liggen aan de zuidkust. Ook is een aanrader om een dagje naar het onbewoonde eiland Klein Curaçao te gaan. Dit is een kaal eiland, met een parelwit strand en kunt u zeeschildpadden zien tijdens het snorkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *