JPR Reizen

Vakantie Jamaica

Vakantie Jamaica betekend witte stranden, felblauwe zee, groene bergen en romantische zonsondergangen. Maar een vakantie in Jamaica staat ook bol van de reggae, vriendelijke bevolking en relaxte manier van leven. Jamaica staat bekend als het land van het ontspannen leven, maar dat wil niet zeggen dat er voor de sportieveling niets te doen is tijdens een vakantie. Jamaica biedt namelijk alle mogelijkheden voor duiken, golfen en snorkelen. Ook voor de muziekliefhebbers is Jamaica een waar paradijs; er is geen straatje in de dorpen waar niet de klanken van de reggae muziek te horen zijn.

Klik hier voor Vakantie Jamaica vanaf België
Klik hier voor Vakantie Jamaica vanaf Nederland

Hotels Jamaica
Goedkope Vakantie Jamaica

Speciaal voor u hebben wij verscheidene aanbieders bekeken die schitterende reizen aanbieden naar de mooiste plekjes in Jamaica waar u heerlijk in de watten gelegd wordt of waar u zelf kunt beslissen hoe uw reis eruit komt te zien. Neemt u dus hieronder een kijkje bij de verschillende aanbieders en boek nu makkelijk en goedkoop uw reis naar Jamaica online!

Nederland Vlag Belgie
Captain Cruise
Tenzing
Trivago
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo
Trivago
Tui

Bezienswaardigheden – Houdt u een van een stevige wandeltocht? Dan mag u de ‘hiking trails’ in het Blue Mountain en het John Crow Mountain National Park niet missen. In dit tropische regenwoud ziet u prachtige vogels en u kunt er de rotsen bij de Dunn’s River watervallen in Ocho Rios beklimmen!
No woman, no cry – Nee vrouw, huil niet. Don’t shed no tears – Wees niet verdrietig. Begrijp de roots and rythym, de wortels en het ritme van de reggae van Jamaica’s beroemdste inwoner ooit, Bob Marley en bezoek het Bob Marley Museum in Kingston. Dit museum, in zijn voormalige huis, herbergt diverse interessante memorabilia en geeft een zeer goed beeld van Bob Marley’s carrière en muziek.
Houdt u van raften en boottochten? Dan zijn de Martha Brae en de Black River geschikt voor u! De Martha Brae is de langste rivier van Trelawny, een rafttocht voert u langs kleine nederzettingen van de oorspronkelijke bewoners en langs de Grot van Martha. Martha zou een Arawak-meisje zijn geweest die de Spanjaarden met haar bovennatuurlijke krachten verslagen heeft. Een boottocht over de Black River en het aangrenzende Wetland is een tocht in het laatste gebied waar krokodillen in het wild voorkomen. U hebt ook de kans om de bijzondere spitssnuitkrokodil te ontdekken, die circa 6 m lang kan worden.

Booking.com

Strandvakantie – De stranden in het noorden en westen hebben wit zand, meer naar het zuiden toe zijn de stranden donkerder van kleur. In het noorden liggen veel koraalriffen, waardoor dit een hotspot is voor duikliefhebbers. Her en der verspreid op het eiland zijn brede zandstranden, intieme baaien en ook kleinere strandjes. Er kan op verschillende plekken met dolfijnen gezwommen worden.

Cruise Jamaica
Het azuurblauwe water is aan de oostkust bij Blue Lagoon iets kouder door de ondergrondse bron. Montego Bay is de meest populaire badplaats van het land en heeft prachtige stranden en een groot aanbod aan activiteiten. Denk aan zeilen, duiken en diverse andere watersportactiviteiten. Ook beschikt Montego Bay over een wild nachtleven. Ochio Rios en Negril hebben beide een tropische sfeer waar u heerlijk kunt ontspannen onder de zon. Jamaica heeft alles wat u wenst voor een onvergetelijke zonvakantie.

Vliegtickets – Boek hierboven of op onze pagina Vliegtickets eenvoudig en goedkoop uw tickets naar Montego Bay en Kingston Norman Manley met British Airways, Delta Airlines, US Airlines of een andere luchtvaartmaatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *