JPR Reizen

Vakantie Mexico

Een vakantie in Mexico doorbrengen betekent onder andere een adembenemende natuur, rijke geschiedenis en cultuur, en gegarandeerd een op en top vakantiegevoel. De natuurliefhebber is in Mexico dan ook op de juiste plek. Maar er is meer; Het land kent vele badplaatsen als Cancun, Acapulco, en Playa del Carmen waar zon, zee en strand op u wachten, maar ook leuke markten en bezienswaardigheden.

Klik hier voor Vakantie Mexico vanaf België
Klik hier voor Vakantie Mexico vanaf Nederland

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Rondreis Mexico
Goedkope Vakantie Mexico

Nederland Vlag Belgie
Tenzing
Trivago
Vliegtickets
Prijsvrij
Sawadee
Vliegtickets

Rondreis – Een rondreis Mexico betekend een gevarieerde reis waarbij Mayaruïnes, koloniale steden, lekker eten, kleurrijke bevolking, en witte stranden centraal staan.
De koloniale steden Mérida, Campèche en San Cristóbal de las Casas zijn bezaaid met koloniale gebouwen, kerken en kloosters. U kunt hier lekker rondstruinen, winkelen of vanaf een terrasje het dagelijks leven aan u voorbij laten gaan. In San Juan Chamula en Zinancatan leven de Mexicanen nog volgens eeuwenoude tradities.
Tijdens een rondreis Mexico moet u zeker een bezoek aan de meest bekende ruïnes van het land brengen; Chichen Itza, Palenque en Uxmal. Maar ook onbekendere archeologische opgravingen zoals Ek Balam zijn de moeite waard om te bezoeken.
Mexico-Stad, de levendige hoofdstad van Mexico met maar liefst 22 miljoen inwoners, is zeker een bezoek waard. Op het Zócalo kunt u de schitterende Azteekse Templo Mayor bewonderen, evenals het imposante Nationale Paleis en de Spaanse Kathedraal. Het Zócalo is één van de grootste pleinen ter wereld. ’s Avonds kunt u zich prima ontspannen in een van de vele cafés op het Plaza Garibaldi en genieten van de rondtrekkende mariachi-bandjes.

Strandvakantie – Veel mensen gaan naar Mexico voor een onvergetelijke zonvakantie aan het strand. Bezoek dan bijvoorbeeld Playa del Carmen aan de oostkust, waar u schitterend kunt duiken bij het Grote Maya-rif. Of verblijf een aantal dagen in Bahía de Banderas, een prachtige baai aan de Stille Oceaan aan de westkust, waar u met een bootje het pittoreske vissersdorpje Quimixto kunt bezoeken.

Booking.com

Goedkope Vliegtickets Mexico
Vliegtickets – Via deze pagina of onze pagina Vliegtickets kunt u goedkope vliegtickets van bijvoorbeeld Aeromexico, American Airlines en United Airlines naar Cancún, Guadalajara, Mexico Stad, Puerto Vallarta of andere bestemmingen binnen Mexico vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *