JPR Reizen

Vakantie Dubai

Vakantie Dubai – Dubai is één van de modernste landen van het Midden-Oosten, een emiraat waar u zowel uren kunt shoppen als heerlijk kunt zonnen. Het hoogste gebouw ter wereld, de 828 meter hoge Burj Khalifa is in het echt nog indrukwekkender dan op de foto’s. Winkel in de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum ter wereld, met 1200 winkels, en geniet ’s avonds van de zonsondergang vanaf een zandduin in de woestijn. Boek vandaag nog een vakantie Dubai bij één van de onderstaande reisorganisaties.

Klik hier voor Vakantie Dubai vanaf België
Klik hier voor Vakantie Dubai vanaf Nederland

Vliegtickets Dubai
Goedkope Vakantie Dubai

Nederland Vlag Belgie
Corendon
Trivago
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo
Prijsvrij

Stedentrip – Wilt u naar Dubai reizen, dan zult u zien dat alles hier groot, groter, grootst is. Behalve het grootste gebouw en het grootste winkelcentrum ter wereld vindt u hier ook de grootste internationale luchthaven en de grootste kunstmatige eilanden. Een vakantie Dubai staat garant voor afwisseling, want behalve shoppen en cultuur proeven kunt u hier ook sandboarden en zonnen. Zo maakt u uw weekendje of weekje weg zo veelzijdig als u zelf wilt.
Eén van de indrukwekkendste gebouwen in Dubai is natuurlijk het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Deze 828 meter hoge wolkenkrabber stapelt het ene record op het andere: van hoogste restaurant en nachtclub tot hoogste vrijstaande gebouw en moskee. Kortom: heeft u zin in een bijzondere verre reis waarbij u niet alleen kunt shoppen en genieten van zon, zee en strand, maar waarbij u ook uw ogen uitkijkt met culturele en architectonische hoogstandjes, boek dan snel en goedkoop een vakantie Dubai bij één van de bovengenoemde reisburo’s.

Strandvakantie – Mede dankzij het woestijnklimaat is het tijdens een vakantie Dubai het hele jaar door heerlijk toeven. Gun uzelf tussen het winkelen door daarom ook wat ontspanning op het Jumeirah-strand, waar u genietend van de warme zonnestralen in het zachte, witte zand en onder een palmboom alle opgedane indrukken kunt laten bezinken. In Dubai waant u zich in een andere wereld, bijvoorbeeld wanneer u langs het enige 7-sterrenhotel ter wereld loopt, het hotel Burj la Arab.

Booking.com

Dubai Hotels
Vliegtickets – Via de website van boekjereis.net kunt u ook goedkope vliegtickets van bijvoorbeeld Qatar Airways, Emirates en Etihad Airways naar Abu Dhabi, Al Ain Dubai en Sharjah. Bezoek onze pagina Vliegtickets voor nog meer aanbieders van voordelige tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *