JPR Reizen

Vakantie Verenigde Staten

Wilt u op stedentrip naar New York, moet u op zakenreis naar Detroit of wilt u een fly-drive rondreis maken in de Verenigde Staten van Amerika? Voor dit alles kunt u bij onderstaande reisaanbieders terecht. Zij bieden u namelijk goedkope hotels, lastminutes, rondreizen, stedentrips en vliegtickets aan welke zeer eenvoudig en snel online te boeken zijn.

Klik hier voor Vakantie Verenigde Staten vanaf België
Klik hier voor Vakantie Verenigde Staten vanaf Nederland

Klik USA Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Goedkope Vliegtickets Verenigde Staten
Vakantie Verenigde Staten van Amerika

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra
Sawadee
Trivago
Vliegtickets
CheapTickets
Prijsvrij
Sawedee
Trivago

Autorondreis (Roadtrip) USA

Is uw voorkeur om een fly-drive reis te maken om zo bijvoorbeeld met een huurauto Alaska, Deep South, Florida, Hawaii, Oost-Amerika of West-Amerika te verkennen, dan zult u zeker de geschikte reis bij één van de bovenstaande reisorganisaties vinden.

Booking.com

Campertrips USA

Bent u van plan om met een camper de USA door te trekken, dan kunt u op deze pagina ook zeer zeker een geschikte route en huurcamper vinden. Met deze camper kunt u dan makkelijk en relax bijvoorbeeld Florida, Oost USA, of West USA rondtrekken. De campers die te huur zijn zijn er van bestelwagen- tot touringcar-formaat en mogen allemaal met een Nederlands B-rijbewijs worden gereden.

Groepsrondreis USA

De Verenigde Staten van Amerika is hét land van de onbegrensde mogelijkheden en de vele contrasten. Van wereldsteden aan de kust waaronder Los Angeles (waar ook Hollywood ligt), New York en San Francisco tot de gokstad Las Vegas in de woestijn. Van steden waar alles mogelijk is,  tot ongerepte natuur zoals de Grand Canyon en de immense Niagara watervallen. Wanneer u een groepsrondreis maakt kunt u deze steden en wonderen van de natuur allemaal met eigen ogen zien.

Strandvakantie USA

Wilt u op strandvakantie naar de Verenigde Staten dan is Florida de ideale bestemming. Zo kunt u in Fort Lauderdale, Miama Beach, Orlando of Tampa een schitterend appartement, hotel, vakantiehuis of villa boeken. Buiten de witte zandstranden in Florida kunt u tevens een bezoek brengen aan  de vele attractieparken en themaparken zoals Walt Disney World, SeaWorld, Busch Gardens, Discovery Cove, Universal Studios en Wet n Wild. Een andere mooie zonbestemming is natuurlijk Hawaii, waar u een mooi verblijf kan boeken in bijvoorbeeld Honolulu.

Rondreis Verenigde Staten
Vliegtickets USA

Bezoek onze pagina vliegtickets om deze goedkoop en makkelijk voor uw vakantie of zakenreis naar bijvoorbeeld Boston, Chicago, Miami, New York of Philadelphia.

Wintersport USA

Voor velen wintersportliefhebbers is het een droom om eens te wintersporten in de Verenigde Staten en iedere fanatieke wintersporter moet eigenlijk ook een keer op wintersport in Amerika. Aspen, Vail, Beaver Creek, Breckenridge, Deer Valley, Jackson Hole, Steamboat en Winterpark City zijn top skigebieden. De voortreffelijke sneeuw, de ambiance, de mensen en een tal andere redenen maken het een must om een keer te gaan skiën in de USA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *