JPR Reizen

Vakantie Maleisië

Vakantie Maleisië – Naast zon, zee en strand biedt Maleisië u ook jungle en uitgestrekte theeplantages. Maleisië is een enorm gevarieerd land en staat daarom garant voor een dynamische rondreis. Van het tropische regenwoud van ‘Taman Negrara’ tot de groene heuvels en theeplantages van de ‘Cameron Highlands’. Met daartussen Engelse ‘cottages’ en Oud-Hollandse herenhuizen. Een rondreis door Maleisië is er één voor de echte ontdekkingsreiziger.

Klik hier voor Vakantie Maleisië vanaf België
Klik hier voor Vakantie Maleisië vanaf Nederland

Rondreis Maleisië

Goedkope Vakantie Maleisië

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra
Sawadee
Tenzing
Vliegtickets
CheapTickets
Momondo
Sawedee
Trivago

Maleisië is één van de meest leuke vakantielanden ter wereld. Veel toeristen die dit land bezocht hebben zullen dit volmondig beamen. Er zijn maar weinig toeristische oorden waar je zoveel verschillende activiteiten kunt ondernemen. Het is een veilig en goed georganiseerd land, dit maakt Maleisië geschikt als vakantiebestemming voor elk type toerist (zelfs voor kinderen). Je kunt er prima backpacken, maar je kunt ook makkelijk in een 5 sterren hotel of resort verblijven. Je kunt meerdere prachtige bounty eilanden in één vakantie bezoeken, of u kunt een bezoek brengen aan de oude en authentieke jungle.

Hotels – Maleisië staat bekend om de fantastische prijs/kwaliteit verhouding als het om hotels en resorts gaat. Er zijn duizenden hotels en resorts in het land, en daarnaast nog een enorm aanbod met guesthouses en B&B’s. Het mooie aan Maleisië is dat je zeer veel goede middenklasse hotels hebt, waar u voor zeer schappelijke bedragen kunt verblijven.

Rondreis –  Vrijwel alle rondreizen door Maleisië beginnen in de hoofdstad Kuala Lumpur. Een bruisende stad waar veel culturen samenkomen. Aan de ene kant een stad met hypermoderne winkelcentra. Aan de andere kant zeer authentiek met gezellige markten en smalle steegjes en straatjes. Lekker winkelen en alvast wat van Maleisië proeven of uitrusten van uw vlucht in een comfortabel hotel.

Booking.com

Ook de authentieke westkust is een aanrader voor uw rondreis Maleisië. Hier leeft de bevolking nog sterk naar de oude tradities van het land. Zo brengt u een bezoek aan de historische stad Penang. In deze stad is de op een na grootste Boeddha ter wereld te vinden. Flaneer over The Street of Harmony waar Chinese en Hindoeïstische tempels afgewisseld worden met kerken en moskeeën. Een mooier voorbeeld van een vredig samengaan van meerdere religies vindt u bijna niet. U kunt zich hier onderdompelen in cultuur, traditie en harmonie.

Aan het einde van uw rondreis Maleisië kunt alle prachtige indrukken laten bezinken op het strand, bijvoorbeeld op het eiland Langkawi. Geniet daar van de prachtige stranden en de turquoise zee van Maleisië. Terwijl u heerlijk aan het water ligt heeft u zicht op het prachtige binnenland van Langkawi. Hier heeft de jungle van Maleisië zijn sporen achtergelaten. Ook kent het eiland authentieke dorpjes waar u de kruidige specialiteiten van het land kunt proeven.

Goedkope Vliegtickets Maleisië
Vliegtickets – Indien u opzoek bent naar een goedkope vlucht naar Maleisië check dan eens de bovengenoemde reissites, want daar worden vliegtickets (incl. Emirates en Cathay Pacific) tegen zéér lage prijzen aangeboden. De tickets voor de vliegreis kunt u daar snel en gemakkelijk via deze websites reserveren. Bezoek onze pagina Vliegtickets als u nog meer opties en aanbiedingen voor goedkope vluchten wilt bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *