JPR Reizen

Vakantie Thailand

Een vakantie Thailand betekend dat u op reis gaat naar een land van uitersten. Het internationale Bangkok is een drukbezochte metropool met moderne winkelcentra en reusachtige wolkenkrabbers. Maar Thailand heeft ook honderden onbewoonde eilandjes die de pure natuur van het land laten zien. Het landschap is ook zeer gevarieerd met witte zandstranden, tropische tuinen en jungle. De Thai zijn overwegend boeddhisten. U kunt dus in het land veel boeddhistische monumenten bewonderen. De Thaise keuken is zeer smaakvol en pittig.

Klik hier voor Vakantie Thailand vanaf België
Klik hier voor Vakantie Thailand vanaf Nederland

Klik Cheap Travel voor Reisbureaus in het Buitenland

Vliegtickets Thailand
U kunt in de diverse steden langs de weg eten kopen of plaatsnemen in de gezellige restaurants. De luxe hotels van het land hebben een internationale kaart. Naast boeddhistische monumenten heeft Thailand ook een indrukwekkende natuur. Wat dacht u van olifanten, vleermuizen en vele vogelsoorten? De tropische tuinen van Thailand staan vol met bloemenpracht en schitterende bomen. In de moerassige jungle kunt u nog een waar avontuur beleven.

Booking.com

Goedkope Vakantie Thailand

Nederland Vlag Belgie
Jong Intra
Sawadee
Trivago
Vliegtickets
CheapTickets
Djoser
Trivago
Tui

Backpacken – Thailand is een prachtig land en reizen gaat heel soepel. Van doorgewinterde reiziger tot startende backpacker: iedereen kan backpacken in Thailand. Het land is erg goedkoop en de Thai zijn ontzettend vriendelijk en hulpvaardig. Het klimaat is zeer aangenaam en zelfs in het koele seizoen is het nog steeds heerlijk warm en in de regentijd zijn er zat prachtige zonnige dagen. Bangkok wordt niet alleen gebruikt als startpunt voor een reis door Thailand, maar is ook een ideale hub in Azië voor goedkope vluchten. Vanuit Thailand zijn tevens eenvoudig over land Laos, Cambodja en Vietnam te bereiken.

Rondreis – Thailand is in Azië nummer 1 voor het maken van rondreizen. Tijdens een rondreis door Thailand kunt u  o.a. Bangkok, River Kwai, Ayutthaya, Chiang Mai en Koh Chang of Koh Samed bezoeken. Ontdek de intrigerende hoofdstad Bangkok, de prachtige natuur bij de ‘River Kwai’ en de tempels van de oude hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai. Bij een rondreis Thailand kunt u ook monniken in feloranje gewaden ontmoeten, verdwalen in sfeervolle tempelcomplexen met onverwachte, sprookjesachtige hoekjes en kunt u heerlijk ontspannen op een tropisch eiland. Het ‘land van de glimlach’ Thailand biedt afwisseling genoeg voor een twee- of drieweekse reis voor jong en oud.

Strandvakantie – Vooral het zuiden van Thailand staat bekend om zijn schitterende stranden en een bontgekleurde onderwaterwereld. Door het aangename klimaat kunt u in Thailand het hele jaar door genieten van een heerlijke strandvakantie. De meest bekende plekken zijn Phuket, Khao Lak en Koh Samui. Maar ook Pattaya, Jomtien, Cha Am en Hua Hin zijn badplaatsen waar u een prima strandvakantie zult hebben.

Rondreizen Thailand
Vliegtickets – Indien u opzoek bent naar een goedkope vlucht naar Thailand check dan eens de bovengenoemde reissites, want daar worden vliegtickets (incl. Emirates en Malaysia Airways) tegen zéér lage prijzen aangeboden. De tickets voor de vliegreis kunt u daar snel en gemakkelijk via deze websites reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *